Vize | Çin

Çin Vizesi | Çin Vize Başvuru Belgeleri | Çin Vize Ücretleri

Genel_Flag_of_China  Çin Öğrenci Vizesi

Başvuru Belgeleri

Vize ücreti

 

Çin Vizesi için gerekli evraklar

  1. En az 6 ay geçerli pasaport eğer varsa eski pasaportlarınız.
  2. Çin Konsolosluğunun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe 1 adet yakın zamanda çekilmiş biyometrik fotoğraf.
  3. Yurtdışındaki kurs, konaklama ve ücretleri içeren belgeler.
  4. İsim detaylarının da belirtildiği  gibi Çin’de Resmi makamlardan onaylı davetiye eğer Türkiye’de öğrenci iseniz: Öğrenci kayıt belgeniz, eğitim belgeleriniz (asılları)  18 yaşının altında anne-baba ile seyahat etmeyen tüm çocuklar, yanlarında anne-baba tarafından seyahat etmelerine izin verdiklerini teyid eden noter tasdikli muvaffakatname.
  5. Evli iseniz aile belgeleri.Evlilik cüzdanı, eşinizin ve çocuklarınızın kimlik fotokopileri
  6. Erkek müracaatçılar :Askerlik durumlarını açıklayıcı belgeleri
  7. Seyahat ve  sağlık sigortası
  8. Maddi ve mesleki durumunuzu gösteren belgeler;
  • Eğer bir şirkette çalışıyorsanız maaş bordrosu veya gelirlerinizi gösteren evrak, işe giriş sigorta bildirgesi ve iş yerinden yetkili makamın onayının olduğu görev yazısı
  • Eğer iş sahibi iseniz firma belgeleri :Ticaret Odası kaydı, en son vergi levhanız, imza sirküleri, ticaret sicil gazetesi (fotokopileri) Kurs, konaklama ve yurtdışındaki yaşam masraflarınızı nasıl karşılayacağınızı gösteren banka cüzdanları (fotokopileri) veya banka yazıları (asılları)
  • Ailenizin maddi durumunu ve mesleki durumlarını gösteren evraklar (fotokopileri) Mal varlığınız varsa ruhsat veya tapularının fotokopisi

Vize Ücreti

Çin vize ücreti 75USD’dir.

 

Çin vize bilgileri hakkında detaylı bilgi için bizimle iletişime geçiniz.