Vize | Küba

Küba  Vizesi | Küba Vize Başvuru Belgeleri|

Genel_Flag_of_Cuba
   Küba Öğrenci vizesi
    Başvuru belgeleri

 

Küba vize başvurusu için gerekli evraklar

  1. En az 6 ay geçerli pasaport
  2. Başvuru formu, eksiksiz bir şekilde siyah tükenmez kalemle doldurulmuş ve müracaatçı tarafından imzalanmış  olmalıdır.
  3. Eğer varsa eski pasaportlarınız.
  4. 2 adet yakın zamanda çekilmiş biyometrik fotoğraf.
  5. Geçerli pasaportunuzun 1,2,3 4 ve son sayfalarının fotokopileri
  6. Yurtdışındaki kurs, konaklama ve ücretleri içeren belgeler.
  7. Eğer Türkiye’de öğrenci iseniz: Öğrenci kayıt belgeniz, eğitim belgeleriniz (asılları)
  8.  18 yaşının altında anne-baba ile seyahat etmeyen tüm çocuklar, yanlarında anne-baba tarafından seyahat etmelerine izin verdiklerini teyit eden noter tasdikli muvaffakatname.
  9. Evli iseniz aile belgeleri.  Evlilik cüzdanı, eşinizin ve çocuklarınızın kimlik fotokopileri
  10. Erkek müracaatçılar Askerlik durumlarını açıklayıcı belgeleri
  11. Seyahat ve  sağlık sigortası
  12. Uçak rezervasyonu
  13. Maddi ve mesleki durumunuzu gösteren belgeler;
  • Eğer bir şirkette çalışıyorsanız maaş bordrosu veya gelirlerinizi gösteren evrak, işe giriş sigorta bildirgesi ve iş yerinden yetkili makamın onayının olduğu görev yazısı
  • Eğer iş sahibi iseniz firma belgeleri : Ticaret Odası kaydı, en son vergi levhanız, imza sirküleri, ticaret sicil gazetesi (fotokopileri)
  • Kurs, konaklama ve yurtdışındaki yaşam masraflarınızı nasıl karşılayacağınızı gösteren banka cüzdanları (fotokopileri) veya banka yazıları (asılları)
  • Ailenizin maddi durumunu ve mesleki durumlarını gösteren evraklar (fotokopileri)
  • Mal varlığınız varsa ruhsat veya tapularının fotokopisi

 

 Küba vizesi hakkında detaylı bilgi için bizimle iletişime geçiniz.